Gode tips til hjemmekontoret

I denne artikel vil du kunne finde gode tips til hjemmekontoret, som kan gøre, at det er mere behageligt at arbejde hjemmefra samt gøre dig mere produktiv, når du arbejder. Denne artikel er skrevet til dem, der ikke allerede har et fuldt udstyret hjemmekontor. Hvis du har det, så kan du læse andre mere relevante artikler på hjemmesiden her.

 

Øg din produktivitet med 20 til 40 procent

Der er forskellige måder at øge produktiviteten på, men denne er nok en af de nemmeste. En del undersøgelser peger på, at du kan øge din produktivitet med 20 til 40 procent, hvis du har en ekstra skærm, når du arbejder.

 

Har du en stationær computer, så er det nemt for dig at implementere. Du skal blot købe en ekstra skærm, gerne samme model og farve. Hvis du har en bærbar computer, ser det lidt anderledes ud. Skærmen på din bærbare computer er sandsynligvis mindre end de skærme, du kan købe. Derfor skal du tilslutte to skærme til din computer for at øge produktiviteten til det højeste. Problemet er bare, at din computer højst sandsynligt ikke har to indgange til skærme – de fleste bærbare har nemlig kun én.

 

En docking station kan løse ovenstående problem. Det kan den ved at give dig flere indgange til skærme, end din computer har på nuværende tidspunkt. Hvordan fungerer det så? Det fungerer på den måde, at du tilslutter en brik til din computer igennem USB-C, ThunderBolt 3 eller normalt USB. Denne har en del ekstra indgange til forskellige ting – herunder skærme. Du bør finde ud af, hvilken slags forbindelse din computer understøtter. Kan du købe en ThunderBolt 3 docking station, så bør du gøre det. Kan du ikke det, bør du vælge USB-C over normalt USB.

 

Selv hvis din produktivitet ikke steg, så ville det alligevel være mere lækkert at arbejde på to skærme i stedet for én. Derudover kan du opnå meget bedre billedkvalitet ved at vælge 4K skærme. De fleste bærbare computere i 2021 har stadigvæk 1080p eller Full HD. 4K er en meget højere opløsning, som du nok kender fra TV. Selv om skærmstørrelsen ikke er stor, kan du sagtens se forskel på 1080p og 4K.

 

En docking station giver dig også mulighed for at tilslutte mange flere enheder til din computer. Har din bærbare computer ikke en SD kort læser, så kan du eventuelt købe en docking station med SD kort læser.

 

Du kan finde mere information om docking stationer inde på denne danske hjemmeside, der er oprettet til formålet: https://dockingstation.dk/

 

Tallene nævnt i denne artikel er indhentet fra forskellige undersøgelser. En af disse undersøgelser er beskrevet af Spear Education i deres artikel “How a Dual Monitor Strategy Can Increase Productivity”.

Skriv et svar