iPhone covers der formindsker stråling fra telefonen

I nutidens Danmark opfordres vi til at handle bæredygtigt, når der er tale om mængder, materialer og procedurer. Vi oplæres i at tjekke alle boksene af i FN’s verdensmålskatalog. Det kan på samme måde være relevant at stille sig kritisk overfor de genstande, som vi tilbringer tid med i hverdagen. Her påtænkes der alt lige fra mad, tøj, biler, byggematerialer til kontorartikler, elektronik, interiør og eksteriør. Disse elementer fremstilles i vidt forskellige kulturer med et hav af forskellige materialer, metoder og teknikker.

Vælg sundhedsstøttende kontorartikler og elektronik

Har du på det seneste oplevet, at du er kommet ud ad døren uden din telefon? Eller at den er gået i stykker, så den ikke har været funktionsdygtig? Måske har du været så uheldig, at den er blevet stjålet? Mobilen er efterhånden blevet en genstand, som kan få os til at føle os nøgne, hvis vi forlader matriklen uden telefonen.

Det er dog vigtigt at påtale det aspekt, at en telefon – eller andre elektroniske enheder – udsender elektromagnetiske strålinger. Det betyder, at når du er tæt på din telefon, så bliver du eksponeret for denne type mobilstråling. Der er foretaget mange forskellige undersøgelser, som skulle være med til at forsikre, om disse strålinger har en skadelig effekt på kroppen. Da der netop findes nogle dagligdags påvirkninger, så er der videreudviklet produkter, der kan reducere mængden af stråling fra de elektroniske apparater. Find en masse fede iPhone covers, der kan være med til at formindske den pågældende stråling med alt lige fra 86-91 procent.

Anvend andre lignende produkter til elektroniske enheder

Det er ikke kun din telefon, der konstant udsender stråling. Det betyder, at du ikke bør nøjes med at snakke et lækkert iPhone cover til mobilen. Der er mange, der anskaffer andre produkter, som skal bidrage til beskyttelse eller reducering af de elektromagnetiske stråler.

Heriblandt anvendes tæpper, skærmbeskyttelse, briller, poser eller etuier. Du vil først opnå den maksimale procentbeskyttelse i forbindelse med anvendelse af telefoncovers, hvis du bruger et cover, der dækker telefonen hele vejen rundt. Den store mængde af stråler kan især være intens, når du taler i telefon. Derfor kan et cover med en klap være at foretrække, så du kan dække mobilen til, når du taler med de foretrukne mennesker. Et cover er dermed at foretrække, da produkternes mængde af stråling bliver begrænsede med ekstra beskyttelse. Det er især med henblik på, at du naturligvis ikke kan være adskilt med de elektroniske produkter hele tiden – og her kan coveret være en behjælpelig metode til at reducere eksponeringen for stråler.

Skriv et svar