Alt om RollerMouse Red Plus: Derfor skal du købe den

Arbejder du mange timer foran en computer, kan du få glæde af RollerMouse Red Plus. Hvis du sidder i lang tid med en klassisk mus, kan du få belastningsskader og spændinger. RollerMouse Red Plus er en løsning, der giver dig både variation og kontrol via en række knapper og en smart rullestav, der kan betjenes med begge hænder.

Se med her hvis du gerne vil vide mere om, hvor Rollermouse Red Plus er et køb værd.

Undgå belastningsskader med RollerMouse Red Plus

Hvis du udelukkende bruger én hånd til musen, når du arbejder ved computeren, kan du risikere at belaste den hånds muskler og sener unødvendigt. Med den smarte og prisvindende mus med åben rullestav fra RollerMouse, slipper du for den ensidige belastning.

Den praktiske åbne rullestav gør det super nemt at bevæge sig rundt på skærmen med stor præcision. Overfladen har et gummilag med tekstur, der giver et godt og sikkert greb, når du flytter cursoren og klikker.

Du kan let bruge musen med flere skærme, da den automatisk tilpasser sig det skærmareal, du arbejder med.

Spar tid og klik med den prisvindende mus

Udover den ergonomiske rullestav har musen ligeledes en række knapper, der på forhånd har programmerede funktioner. Du kan derfor minimere de gange, du skal klikke, fordi knapperne klarer flere funktioner for dig. Heriblandt er de forprogrammerede funktioner blandt andet dobbeltklik og kopier, der ofte bruges. Har du brug for at ændre knappernes funktion til dine egne behov, kan du let tilpasse dem individuelt.

I en undersøgelse af effekten af den ergonomiske mus svarede hele 99% af deltagerne hos Coxit kommune i Norge, at de ikke længere oplevede smerter i forbindelse med computerarbejde.

Individuel tilpasning til dig

For det flotte, effektive og enkle design vandt RollerMouse Red Plus i 2013 en Red Dot Award. Den er kompakt og nem at have med, så du både kan bruge den hjemme og på arbejde, hvis du gerne vil arbejde mere ergonomisk foran skærmen – så bliver det ikke bedre!