Kom helt ud i krogene med de rigtige remedier

Skal du have gjort nemt og effektivt rent, så er det også afgørende, at du har de rigtige klude, spande og sæbe. Særligt hos virksomheder, hvor hygiejnen skal være i top, er det vigtigt, at du får gode rengøringsmidler, der gør arbejdet så overskueligt som muligt.

Cleanshoppen er din danske forhandler, der har alt til virksomhedens rengøringsbehov. På webshoppen kan du finde alle de ting, du skal bruge, hvis der skal gøres grundigt rent.

Køb i bulk og spar penge

Når din virksomhed skal bruge sæbe, papir eller rengøringsmidler, så kan det kun anbefales, at du køber det i større mængder. Mange forhandlere tilbyder en lavere pris, hvis du som virksomhed bestiller til længere tid ad gangen.

De remedier, det kan være fornuftigt at bestille i bulk, er eksempelvis:

  • Papirhåndklæder til at tørre hænder i
  • Hånddesinfektion
  • Rengøringsmiddel
  • Affaldssække og -poser

På sigt vil du kunne spare penge, hvis du går efter tilbud på flere produkter på én gang. Det gælder særligt de ting, der vil blive brugt meget af på kort tid, og som derfor ofte skal fyldes op igen.

Beskyt dine ansatte

Hvis du ikke har rengøringspersonale til at stå for den daglige rengøring af virksomheden, så skal dine andre ansatte klare opgaven. Uanset hvem der klarer oprydning og gulvvask, så er det vigtigt, det foregår under ordentlige forhold. Derfor kan det kun anbefales, at du investerer i forskellige beskyttelseshandsker og udstyr til det personale, der skal gøre rent.

Et par gode handsker beskytter hænderne mod skrappe kemikalier og udtørring. Sørg for at have handsker i flere størrelser, så alle dine ansatte får et passende par handsker.

Du kan også stille en god håndcreme frem til dine ansatte, så de kan smøre hænderne efter at have klaret opvasken eller taget støvet.

Rengøringsmaskiner letter besværet

Skal gulvet rengøres hver aften, eller skal det være hurtigt at ordne butikken før næste kunde? Du er sikkert stødt på rengøringsmaskinerne, når du handler ind i supermarkedet kort før lukketid. Her suser de ansatte som regel rundt på dem for at ordne gulvet i butikken.

Hos Cleanshoppen finder du ikke kun rengøringsremedier og -midler, men også deciderede rengøringsmaskiner. Du kan derfor finde apparater, der letter rengøringsbesværet samme sted, som du køber nye gummihandsker og sæbe.

Skal du bruge nye børstehoveder eller andre reservedele, så kan Cleanshoppen også være behjælpelig med det.

Køb alting samme sted

Slip for besværet og køb alle dine rengøringsremedier hos Cleanshoppen. Du undgår for at skulle tage kontakt til flere firmaer på én gang og kan i stedet klikke varer hjem fra deres praktiske webshop. Det er både nemt, og du sparer både tid og penge på den lange bane – noget der kun er en fordel.

Skriv et svar