Husk at koble af, hvis du bruger mange timer foran skærmen

Hvis du har et arbejde, hvor du bruger mange timer foran en computerskærm, er det vigtigt, at du også får koblet af. Her er det en god idé at vælge en form for afslapning, der ikke involverer en skærm. Blandt andet kan det være en god idé at fordybe dig i botanik. Det kræver nemlig ingen skærm.

Hvis du gerne vil have nogle planter, der er anderledes, kan du vælge at plante hamp frø. De vil gro og blive til en hampplante. Det er uden tvivl en sjov plante at have stående fremme. Derudover findes der også forskellige varianter af planten. Derfor kan du selv vælge, om du vil have planten inden- eller udendørs. Vi har alt i skunk frø på Sensimilla, når du gerne vil plante hampfrø.

Indendørs eller udendørs

Som nævnt findes der et hav af forskellige slags hamp frø. De forskellige varianter har hver deres fordele og ulemper. Derfor er det op til dig, hvilken slags du foretrækker.

Først bør du blive afklaret med, om du vil plante hamp frøene indendørs eller udendørs. Det er nemlig afgørende for, hvilken slags frø du bør vælge.

Han- eller hunplanter

Dernæst bør du også beslutte dig for, hvor meget tid og energi du vil bruge på projektet. Hvis du har stor erfaring med planter, kan du godt vælge en hanplante.

Hvis du derimod er relativt ny inden for botanik, bør du i stedet vælge feminiserede frø. De giver dig nemlig hunplanter, som er meget nemmere at gro.

Hvis du gerne vil avle planterne

Hvis du gerne vil avle dine egne hampplanter på sigt, bør du investere i både han og hunplanter. Dem finder du blandt de mest regulære varianter af hampfrø.

Til dig, der gerne vil have hurtige resultater

Hvis du er den utålmodige type, der gerne vil se resultater hurtigt, kan du vælge autoblomstrende frø. Det er også den slags planter, der er bedst til at passe sig selv i dagtimerne. Derfor kræver denne plante heller ikke nogen særlig stor indsats fra din side. Det gør den også til en god nybegynderplante, hvor du hurtigt kan opbygge lidt botanisk selvtillid.

Køb det rigtige udstyr

Når du gerne vil gro planter, kræver det altid, at du har det rigtige udstyr til formålet. Her er hampplanter ingen undtagelse. Derfor bør du også sikre dig, at du har det helt rigtige udstyr. Blandt andet skal du bruge det rette vækstlys. Heldigvis kan du finde et stort udvalg af vækstlys på Homegrow.

Skriv et svar